Regija
BIVŠI DIREKTOR BARANJSKOG VODOVODA

Paulić: Nisam odbio posao
Objavljeno 27. siječnja, 2015.

BELI MANASTIR - Na izjavu belomanastirskog dogradonačelnika i novog predsjednika Skupštine Baranjskog vodovoda Marka Bogatića reagirao je Damir Paulić, bivši direktor Baranjskog vodovoda i jedan od sudionika natječaja za novog direktora.

Bogatić je, naime, istaknuo kako ''Paulić ima dobre reference, ali prije godinu dana nije prihvato ponuđeno mu mjesto u tvrtki''. Paulić, pak, tvrdi kako je ta tvrdnja neistinita.

- Nije istina da sam nakon opoziva odbio ponuđeni posao u Baranjskom vodovodu. Upravo suprotno, opozivom s mjesta direktora aktivirao se postojeći ugovor na neodređeno vrijeme koji sam imao sklopljen s tvrtkom na radno mjesto voditelja financija i razvoja - pomoćnik direktora, jer sam i do trenutka imenovanja za direktora radio na tim poslovima u tvrtki. Istovremeno se protiv mene podnose kaznene prijave temeljene na netočnim činjenicama i insinuacijama koje su također odbačene, te se vrše pritisci, iznošenje neistina, prijetnje na radnom mjestu i onemogućuje mi se rad, što je u konačnici rezultiralo na način da mi je dan otkaz, o čemu se još uvijek vodi sudski spor. Stoga smatram da je ovakvo ponovno iznošenje neistina u javnosti pokušaj utjecaja na pravosuđe, te ću zatražiti zaštitu i sudskim putem - napisao je Paulić.(I.G.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike