Autoglas
LAMBORGHINI HURACAN GT3 RACECAR

Lamborghinijeva jurilica za utrke
Objavljeno 27. siječnja, 2015.
Ispod haube krije se unaprijeđeni 5,2-litreni V10 motor s izravnim ubrizgavanjem, koji je povezan sa šestostupanjskim sekvencijalnim mjenjačem

Vezani članci

MAĐARSKA POLICIJA OBJAVILA VIDEO NESREĆE KOD NAGYKANIZSE

Razbili Lamborghini Huracan pri brzini od 320 km/h i - preživjeli!

T alijani su spremni za niz utrka u sklopu preko Facebooka “Blancpain Endurance”. Kako bi “zastrašio” konkurenciju, Lamborghini je na pompozan način predstavio svoju novu jurilicu - Huracan GT3 Racecar.

Huracan GT3 opremljen je aerodinamičnim dodacima koji su, za razliku od standardnog modela, u velikoj mjeri promijenili njegovu vanjštinu. Odmah se primjećuje novi spojler na prednjem odbojniku te otvori na haubi. Lukovi blatobrana su prošireni. Vidljivi su i usisnici zraka iza prednjih i ispred stražnjih kotača. Za razliku od standardnog modela, ima novih elemenata na pragovima. Huracan GT3 Racecar je opremljen i podesivim stražnjim krilom, osvježenim bočnim stranama, agresivnijim stražnjim difuzorom i sportskim dvostrukim ispušnim sustavom.

Kako utrke još nisu počele, vodeći ljudi Lamborghinija nisu htjeli reći što se krije u kabini. Kratko je rečeno da Lamborghini Huracan GT3 ima novi multifunkcionalni upravljač, natjecateljsko sjedište od karbona te poseban sustav za zaštitu od požara. Potvrđeno je i kako je model izgrađen na “Alu-Carbon” šasiji. Jurilica je opremljena kočnicama visokih performansi, kavezom protiv prevrtanja prema FIA propisima te krovnim otvorom koji služi kao izlaz u slučaju opasnosti.

Ispod haube krije se unaprijeđeni 5,2-litreni V10 motor s izravnim ubrizgavanjem, koji je povezan sa šestostupanjskim sekvencijalnim mjenjačem. Sve instalacije i priključci su dizajnirani posebno za utrke. Motor je fiksiran na karoseriju s pomoću krutih nosača.

Cijena Lemborghini Huracana GT3 Racecara je 369.000 eura bez poreza. Prva utrka na kojoj će se predstaviti ova jurilica bit će u Monci u travnju.M.Bugarić

369.000

eura cijena je pojedinog modela bez poreza

Možda ste propustili...