Autoglas
ODLIČNI REZULTATI PSC-A OSIJEK

Legendarna Opelova 24 sata: Prodano čak 56 vozila
Objavljeno 20. siječnja, 2015.

Legendarna Opelova 24 sata još jednu godinu zaredom privukla su veliku pažnju. Akcija je zainteresirala velik broj kupaca te zabilježila odlične prodajne rezultate. Gužva je tako bila i u PSC-u Osijek, ovlaštenom Opelovu partneru koji iz godine u godinu ostvaruje zavidne prodajne rezultate. Akcija 24 sata jedan je od najvažnijih događaja za njih, kada je u pitanju prodaja novih vozila.

Kupci su tijekom proteklog vikenda imali mogućnost ostvariti popuste na nove Opelove modele sve do 10.000 kuna, što je zainteresiralo velik broj njihovih postojećih, ali i novih Opel kupaca. Odlični uvjeti privukli su mnoge, što je PSC-u osiguralo prodajni rezultat od čak 56 novih vozila. Iz tvrtke napominju da ovaj rezultat u najvećoj mjeri duguju lojalnoj bazi kupaca koja je oduvijek bila i preostaje u njihovom fokusu.

Prodajna akcija upotpunjena je i servisnom, pa su tako svi zainteresirani imali mogućnost pregledati svoje vozilo za samo jednu kunu. Stoga ne čudi velika posjećenost koja je trajala tijekom akcije u samom prodajno-servisnom centru, a koja je započela već početkom tjedna. Opelova 24 sata tek su početak mnogobrojnih pogodnosti koje je PSC pripremio za svoje vjerne kupce, ali i one koji će to tek postati.

Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku