Osijek
OPĆINA ČEPIN PODUPIRE RAD MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA

U planu održavanje seminara o poslovanju
Objavljeno 24. studenog, 2014.

Uzimajući u obzir trenutačnu situaciju u poduzetništvu Općina Čepin poduzela je mjere radi pružanja podrške malim i srednjim poduzetnicima te je za to osigurala potporu stručnog tima.

Načelnik Dražen Tonkovac navodi kako se poduzetnici mogu javiti u instituciju s kojom surađuju - Regionalnu udrugu poslodavaca u Mljetskoj 40, u Osijeku, na broj 383-548, ili na mobitel 099/2781279 te na e-mail: rup.osijek@gmail.com gdje će im biti pružene informacije i potpora u svezi statusnih pitanja - registracija, doregistracija i prekršajna i kaznena odgovornost članova uprave, problematike iz radnih sporova, osiguranja tražbina i ovrha, područja imovinsko-pravnih odnosa, urbanističke problematike i legalizacije objekata, te područja problematike iz područja predstečajne nagodbe, prethodnog postupka u stečaju i sve problematike vezane uz provođenje stečaja. U planu je održavanje seminara u prostorijama Općine s temom “Stanje u poduzetništvu i pomoć u poslovanju”, gdje bi svi poduzetnici pripremili pitanja na koja bi se odgovaralo te otvorio put daljnje suradnje upravo zato što se nemaju kome obratiti za pomoć za određene načine poslovanja, a za koje osobno nisu stručni.

Stoga pozivaju poduzetnike da se obrate izravno u Regionalnu udrugu poslodavaca ili Odjelu za gospodarstvo Općine Čepin s prijedlogom pitanja i tema o kojima bi željeli da budu teme izlaganja. O terminu predavanja poduzetnici će biti obaviješteni na službenim stranicama Općine Čepin.

D. Pejić

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike