Crna kronika
ISTRAŽNI ZATVOR ZBOG BLUDNIČENJA

Zadar: Danima pratio, dodirivao i ljubio djecu
Objavljeno 17. listopada, 2014.

Zbog bludnih radnji nad pet zadarskih osnovnoškolki, 47-godišnjem beskućniku određen je jednomjesečni istražni zatvor. Beskućnika su, nakon prijave zabrinutih roditelja da im manijak danima prati, dodiruje i ljubi djecu, u srijedu uhitili zadarski policajci ispred Pučke kuhinje.

– Nakon ispitivanja osumnjičeniku je određen istražni zatvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo - kaže sudac istrage Županijskog suda u Zadru. Uhićeni muškarac prije dva mjeseca izišao je iz zatvora, gdje je odslužio dvogodišnju kaznu zbog silovanja, a do sada je osuđivan šest puta. Osim zbog silovanja, jednom je bio već osuđen zbog bludnih radnji, jednom zbog podvođenja, krađe te obiteljskog nasilja.

Zadarska policija traga i za muškarcem koji salijeće djevojčice već duže vrijeme u blizini jednog trgovačkog centra na užem području grada. Nakon uhićenja 47-godišnjaka policajci su mislili kako su riješili taj slučaj. No, ispostavilo se ipak kako to nije on, već drugi muškarac. Istraga je u tijeku.(G.D.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike