Osijek
KLUB ŽENA LIJEČENIH NA DOJCI MAMMAE

Za liječene na dojci savjeti, tjelovježba, radionice...
Objavljeno 16. rujna, 2014.

Zahvaljujući projektu Ministarstva zdravlja, oboljeli i liječeni na dojci, ali i članovi njihove obitelji od početka rujna dva puta tjedno, neovisno o tom jesu li članovi ili ne, mogu se interesirati o svom, odnosno problemu člana obitelji. Jedna je to od dviju projektnih aktivnosti koje je započeo Klub žena liječenih na dojci Mammae Osijek.

- Uredovnim vremenom u Klubu otvaramo mogućnost kontakta sa širom zajednicom, jer svatko može nazvati telefonom ili doći u prostorije Kluba po savjet, uputu, informaciju i sl. Moguće je zbog dobrog odnosa s osječkim KBC-om, angažiranje i nekoga od liječnika za stručne savjete. Do sada smo imali sastanke samo jednom mjesečno i to za članove - pojasnila je Ranka Mirković, voditeljica projekta u Klubu, dodajući da je nova aktivnost i tjelovježba za članice u prostoru Kluba i to pod stručnim vodstvom prvostupnika fizioterapije. Riječ je o korisnoj aktivnosti za članice koje sad imaju prigodu svakodnevno vježbati bez čekanja na red i što je važno, bez plaćanja. Klub će nastaviti i slikarsku radionicu u svrhu psihorehabilitacije svojih članica, uz organiziranje likovne kolonije.

Uredovno vrijeme Kluba je svaki utorak od 10 do 12 te četvrtak od 17 do 19 sati u prostoru Kluba (Dom zdravlja Drava, Prolaz J. Leovića 4), a kontakt telefon je 373-366. U Klubu pozivaju sve sugrađanke koje imaju spomenuti problem da se pridruže aktivnostima kako bi zajedno radili na podizanju kvalitete života žena liječenih od karcinoma dojke. Inače, projekt Ministarstva vrijedan je 70.000 kuna, a provodit će se tijekom deset mjeseci.M.Mihelić

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike