Regija
OPĆINA BIZOVAC

Natkrivena pozornica
Objavljeno 13. rujna, 2014.

BIZOVAC - Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Osječko-baranjske županije izdao je građevinsku dozvolu za gradnju velike natkrivene pozornice kod OŠ dr. Bratoljuba Klaića u Bizovcu, potvrdio nam je načelnik Općine Bizovac, Srećko Vuković.

Građevinska dozvola izdana na temelju Glavnog projekta sadržava arhitektonski, građevinski, elektrotehnički i geodetski projekt. U skladu s Prostornim planom uređenja Općine Bizovac, svu dokumentaciju izradile su ovlaštene osobe, a tijekom cijele godine, kada to budu dopuštali vremenski uvjeti, natkrivenu pozornicu moći će koristiti bizovačke udruge i osnovna škola za organiziranje različitih kulturno-zabavnih priredbi, koncerata i manifestacija poput Bizovačkih ljetnih večeri te drugih događanja koja obogaćuju društveni i kulturni život lokalnog stanovništva i ujedno pridonose stvaranju novih zanimljivih sadržaja namijenjenih posjetiteljima i turistima koji borave u Bizovcu.

Financijsku potporu za realizaciju ovog projekta pružit će Općina Bizovac, a zatražit će se i sufinanciranje Ministarstva kulture RH i Osječko-baranjske županije.(L.A.)

Možda ste propustili...

GLAZBENE I FILMSKE PROJEKCIJE, RADIONICE, KVIZ

Lapidarij idealno mjesto za događaje zanimljive svima

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

Najčitanije iz rubrike