Osijek
ZAVRŠENE LJETNE RADIONICE

Za nagradu djeca dobila godišnju članarinu u Knjižnici Čepin
Objavljeno 1. rujna, 2014.

Knjižničarka Marija Čačić iz Čepina kaže kako su i ove godine ljetne mjesece u Knjižnici Čepin proveli družeći se s čepinskim mališanima i osnovnoškolcima u igraonicama srijedom.

- Pridružilo nam se ukupno tridesetsedmero djece, a prosječno je svake srijede dvadeset mališana uživalo u druženju, igranju i zabavi. Pokazali su interes i za radionice, pa su poneku igraonicu zamijenili ili kombinirali s radionicom quillinga. Tako je nastalo lijepo pastelno srce koje će ukrašavati prostor knjižnice i podsjećati na zajedničko ljeto sve do sljedeće godine - kaže Marija Čačić, voditeljica Knjižnice Centra za kulturu Čepin.

Na završnoj igraonici prošloga tjedna sudionicima su dodijelili priznanja i nagradili ih godišnjom besplatnom članarinom za knjižnicu, a najmarljivijima, Ivanu Vukniću i Loreni Gladić, darovali su knjigu “Čepinska sjećanja”.

Ovu su aktivnost Knjižnice i Centra roditelji komentirali s odobravanjem jer je djeci obogatila ljeto zanimljivim sadržajima.

- Zadovoljni i spremni dočekat ćemo i iduće školske praznike, za koje ćemo osmisliti novi program - poručuju iz Knjižnice. D. Pejić

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike