Autoglas
NOVI SVIJET I IDEJE

Citroën C4 Cactus može se kupiti u rujnu
Objavljeno 22. srpnja, 2014.

Na potrebe današnjice Citroën odgovara pravom alternativom kompaktnim limuzinama - Citroën C4 Cactus koji u hrvatske salone dolazi u rujnu. Ovaj model ističe se jedinstvenim dizajnom koji je istodobno praktičan i lijep. Taj novi spoj uspijeva kupcima ponuditi mnogo više od ispunjenja njihovih osnovnih potreba. Novi Cactus lakši je 200 kilograma u odnosu na Citroën C4 te sjedinjuje užitak u vožnji i smanjenu potrošnju goriva - ispušta samo 82 g CO2/km, a troši samo 3,1 l/100 km u dizelskoj izvedbi te manje od 100 g CO2/km u benzinskoj izvedbi.

Citroën C4 Cactus ima i optimalne proporcije koje utječu na stil, prostornost i udobnost u vožnji. Niska armaturna ploča s vodoravnim linijama nudi više prostora suvozaču i mnogo prostora za odlaganje te jednostavan pristup. To je postignuto ugradnjom posve digitalnog sučelja i optimiranom konstrukcijom vozačeva mjesta. Široka prednja sjedala također su rezultat novog arhitektonskog pristupa. Dizajnirana su tako da podsjećaju na sofu, za još više udobnosti i ugodnosti.

Serijski se isporučuje tablet osjetljiv na dodir sa sedam osjetljivih tipki koji omogućuje pristup svim funkcijama suvremenog vozila.

Osim potrošnje goriva, cjelokupni troškovi uporabe modela Citroën C4 Cactus smanjeni su za više od 20 % u odnosu na referentne modele u segmentu kompaktnih limuzina.(M.Bu.)

Možda ste propustili...

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X