TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 18. srpnja, 2014.
Anamarija  Asanović
modna kreatorica

Nemam nikakve nježne riječi za pojavu koja se naziva Ultra festival, a razlozi su mnogi, uglavnom je u pitanju moj glazbeni ukus i pojam o zabavi. Ali pustimo sad te gluposti, kad je pred nama modna kreatorica Anamarija Asanović, osoba koja sama od sebe ne može doći k sebi, koliko je oduševljena sobom u svakoj izjavi za TV. Ona je naravno bila na Ultri i odjenula je ovo. Bila sam na par festivala u životu i nikad mi ne bi palo na pamet da obujem špagerice, ali eto... Još dalje u mislima bi mi bila bapska crna ravnu suknja ili bilo kakva suknja, jer nekako mi nije baš praktično. Ružičasta čipkasta ludorija ispod običnog žutog topića, uz ružičastu kapu - ne znam kako da se izrazim.

Nicole Ritchie
starleta

Nije mi jasno kako ova haljinica Emilija Puccija uopće stoji na minijaturnom tjelešcu Nicole Richie, a kamoli kako mi se sviđa. Minijaturni donji dio i voluminozni gornji dio totalno su protiv svih pravila gravitacije. Moguće je da Nicole oko stražnjice ima ljepljivu traku (kojom inače holivudske dame lijepe grudi, kad idu bez grudnjaka)? Ne smijem ni pomisliti što će se dogoditi kad Nicole sjedne, posebice u neki mekani dvosjed (išla je u goste u The Tonight Show with Jimmy Fallon)? Osim što mi se ne sviđa fizika haljine, ne sviđa mi se ni stil 1970-ih koji ovaj model pokušava imitirati. Uzorak možda jest klasični Pucci, ali malo je prepsihodeličan i koloristički dosadan. A da ne spominjem roll-kragnu.

Shakira
pjevačica

Istina, Shakira mi je presimpatična da ju baš uvijek popljujem kad odjene nakaradnu kreaciju, ali sad je već doista pretjerala. U zadnjih nekoliko mjeseci nagledala sam se tako ružnih haljina na njoj da više ne mogu šutjeti. Vrhunac je dosegnula na svečanosti zatvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. To je bila kreacija Charbel Zoe, koja je neka vrsta mješavine kostima drag queena i nečega što Jennifer Lawrence nosi u “Igrama gladi”. Totalno je dramatična i ako bismo joj dodali par plamičaka “na rep” totalno bi se uklopila u spomenuti film. Osim toga, crvena je, pokazuje puno gole kože i pogodna je za mrdanje kukovima. Meni se više sviđalo kako se Shakira odijevala na početku karijere.

Kristen Stewart
glumica

Za zvijezdu “Sumraka” Kristen Stewart mediji rijetko kad imaju lijepu riječ. Jedino lijepo napisano o njoj otkako je sirota bila osuđena kao brakolomka, bile su sjajne kritike njezinog novog filma “Clouds of Sils Maria” koji je izašao ovog proljeća. Kad je riječ o modi, nitko ju ne voli. Ja sam obožavala njezine nemarne kombinacije, ali i prekrasne modele koje je nosila u doba preljuba, ali sad moram priznati da sam se i ja razočarala. Ova bijela kombinacija koju je odjenula na pariški Tjedan mode doista joj ne laska. Super je zgodna i može pokazati struk, ali to jednostavno nije za nju. Posebice ove heklane dimije, jao! Frizura je totalni nered, ali nekako joj pristaje.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike