Autoglas
DANI OTVORENIH VRATA U KIA SALONU AC DUO

Pobjednički popust do kraja Svjetskog prvenstva
Objavljeno 1. srpnja, 2014.

Živo je i prometno bilo u subotu u KIA salonu AC DUO, u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića 111c u Osijeku.

U povodu Dana otvorenih vrata, kupci i posjetitelji mogli su pogledati ponudu novih i rabljenih modela te ostvariti odlične popuste prilikom kupnje.

- Htjeli smo pozvati sadašnje i sve buduće kupce Kia vozila, zahvaliti im dna lojalnosti, nagraditi ih s konkretnim nagradama te ih upoznati s cijelom ponudom. Naglasak je na tri udarna modela: Cee'd, Sport Cee'd i Sportage, koji su na dodatnoj akciji za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu - kaže voditelj centra Dean Ilakovac.

Posjetitelji su uz pratnju stručne osobe mogli testirati izložena tri modela. Ako su namjeravali kupiti jednog od ova tri modela, AC DUO besplatno im je ponudio procjenu njihovog rabljenog vozila. Za vrijeme trajanja akcije, svi oni koji se odluče na kupnju novog automobila, na tu procjenu rabljenog automobila dobit će još 7.000 kuna bonusa, tako da bi bila razlika do novog automobila što manja. Uz to, dok se radi procjena vozila, iz AC DUO upozorit će stranke na eventualne nedostatke koje bi trebalo ukloniti. Osim noviteta Kie, u ponudi su i rabljeni modeli svih proizvođača. Manjim dijelom riječ je o uvozu iz Njemačke, a veći broj su vozila koja se dobiju pod račun kad kupac kupi novo vozilo.

- Otkupljujemo vozilo bez obzira na marku, godište, svaka roba ima cijenu i ne pravimo razliku. Bitno je da su sva rabljena vozila u ponudi tehnički ispravna i pod jamstvom - kaže Ilakovac, dodajući da akcija traje do 13. srpnja i finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Pobjednički popusti do 7.000 kuna i niže cijene traju do kraja Svjetskog prvenstva

Možda ste propustili...