Autoglas
RENAULT I MARKA SPORTSKE ODJEĆE

Captur ograničene serije Helly Hansen
Objavljeno 1. srpnja, 2014.

Renault se udružio s markom sportske odjeće Helly Hansen kako bi na tržište stavio prvi Renault Captur opremljen sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima. Ekskluzivno, Captur u ograničenoj seriji Helly Hansen može se naručiti u dvjema bojama: žarkocrvenoj, prisutnoj i u kabini, s crnim ili krem krovom. Zaštite prednjih i stražnjih odbojnika te sjajni crni 17-inčni naplatci upotpunjuju pustolovni izgled malog crossovera.

Renault Captur Helly Hansen serijski je opremljen tabletom R-Link s dodirnim ekranom i mnogim drugim tehnologijama koje povećavaju udobnost u vožnji, a uz doplatu su dostupne i kožne presvlake. U ponudi sa svim Capturovim motorima, prodaja ograničene serije Captur Helly Hansen u Hrvatskoj počela je u svibnju. Kabinu krase i posebni ukrasni elementi poput crvenih vrpci na armaturnoj ploči, “karbonskog” umetka na upravljaču, kromiranih pragova vrata i prednjih tepiha.

Captur Helly Hansen serijski je opremljen sustavom Extended Grip, prvi put ugrađenom 2013. u Renault Scénic X-Mod. Taj napredan sustav nadzora prianjanja pogonskih kotača razvijen je iz sustava protiv proklizavanja koji vozilu omogućuje pouzdano prianjanje na cesti u teškim uvjetima vožnje (snijeg, blato, pijesak). Gumbom na središnjoj konzoli vozač može izabrati način rada koji mu odgovara: “cesta”, “meka podloga” ili “ekspert”.

Svi motori iz palete Renaulta Captur bit će dostupni i u ograničenoj seriji Helly Hansen: Energy TCe 90, TCe 120 s automatskim mjenjačem EDC, Energy dCi 90 s ručnim ili automatskim mjenjačem EDC.M.Bugarić

Možda ste propustili...

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X

ODLIČAN POTEZ ORGANIZATORA VRHUNSKE UTRKE

Hrvatski rally veterani na WRC-u