Crna kronika
STRAVIČAN ZLOČIN U NOVOJ GRADIŠKI

Ubio suprugu i 2-godišnje dijete pa presudio sebi
Objavljeno 22. svibnja, 2014.
Očevid na mjestu zločina trajao je do kasnijih noćnih sati

NOVA GRADIŠKA - Stravična tragedija šokirala je jučer poslijepodne žitelje Nove Gradiške. U obiteljskoj kući u Ulici Slavča, jučer poslijepodne pronađena su tri mrtva tijela, 44-godišnjeg muškarca, njegove 34-godišnje supruge i dvogodišnjeg dječačića. Tijela se u kući, navodno, nalaze duže vrijeme, a stravičnu vijest novogradiškoj je policiji dojavio nepoznati muškarac. Dio ulice u kojoj se nalazi kuća sa mrtvim tijelima blokirana je, dok djelatnici Policijske postaje Nova Gradiška, zajedno sa zamjenicom Županijskog državnog odvjetnika Mirelom Šmital, obavljaju očevid. Očevid je trajao do kasnih noćnih sati, obzirom da su na mjesto zločina došli i forenzičari iz Zagreba.

Iako nema službenih informacija, doznajemo kako se najvjerojatnije radi od dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu. Navodno je 44-godišnjak usmrtio suprugu i dijete, a potom presudio sebi. Što je povod njegovog strašnog nauma, teško je doznati.

U šoku su i susjedi iz mirne Ulice Slavča. Još uvijek ne mogu vjerovati u priče da je njihov susjed počinio zločin. Riječ je, kako kaže jedna od susjeda, veseljaku.

- Ima troje djece iz ranijeg braka, ne mogu vjerovati da bi dignuo ruku na dijete...Žena mu je mislim iz Ukrajine, došla je prije nekoliko godina. Ja o njima loših riječi nemam, znam ih kao društvene ljude, a što se događalo iza zatvorenih vrata njihove kuće, to su na žalost, samo oni znali, kaže susjeda.

Marija RADOŠEVIĆ

Tijela su se u kući, navodno, nalazila duže vrijeme

Najčitanije iz rubrike