Regija
KONSTITUIRANO GRADSKO VIJEĆE

Predsjednica kutjevačkog Vijeća Josipa Miličević iz HDSSB-a
Objavljeno 23. travnja, 2014.

KUTJEVO – Pod predsjedanjem predstojnice Đurđe Babić, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Kutjeva. Za predsjednicu je izabrana većinom (10) glasova vijećnika Josipa Miličević iz HDSSB-a. Odnos snaga u vijeću je sljedeći: SDP–HSU 5 vijećnika, HDZ 4 vijećnika, HDSSB 3 vijećnika, te HSS, HSP i nezavisna lista po 1 vijećnika.

Dosadašnji gradonačelnik Ivica Nikolić nije zadržao mandat u gradskom vijeću, nego je mjesto prepustio 7. na listi SDP-HSU, vijećnici Samanti Klobučar, a vijećnica Đurđica Vaniš svoje mjesto je prepustila vijećniku Željku Puhariću. Na listi HDZ-a Josip Budimir, koji je izabran za gradonačelnika svoje mjesto je prepustio vijećniku Mariu Majstoroviću. Nositeljica Nezavisne liste Željka Antunović svoje mjesto zbog nespojivosti s obavljanjem dužnosti kao djelatnica gradske uprave prepustila je Stipi Jelušiću.

Kako jedini prijedlog za potpredsjednika s liste SDP-HSU nije dobio većinu glasova, na sljedećoj sjednici će se ponovno birati kandidat za potpredsjednika. Nova predsjednica vijeća Josipa Miličević pozvala je vijećnike da zaborave sve nesuglasice iz prethodnog razdoblja te da zajedno počnu raditi na dobrobit Kutjeva.(AGM Kruna)

Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

Najčitanije iz rubrike