Crna kronika
ISTRAGA NESREĆE NA “ČEPINSKOJ”

Vozačica Škode i dalje je
na Odjelu intenzivne njege
Objavljeno 14. travnja, 2014.

OSIJEK - Nastavlja se policijska istraga tragične prometne nesreće u kojoj je u subotu na “čepinskoj” cesti poginula 22-godišnja suvozačica. Za upravljačem Škode Roomster nalazila se 19-godišnja djevojka koja je teško ozlijeđena. I dalje se nalazi na Odjelu intenzivne njege osječkog KBC-a. Djevojka je pri svijesti, ima ozljede unutarnjih organa, ali je stabilno.

Nesreća se, kako smo izvjestili, dogodila u prvoj minuti subote. Škoda se kretala prema centru Osijeka kada je u ravnini Lidla vozačica iz za sada neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad upravljačem i skrenula u lijevo. Kod skretanja za Remix prednjim lijevim kotačem udarila je u ivičnjak, a potom i u ogradu tvrtke CiakAuto. Škoda potom desnim bočnim dijelom udara u zid na kućnom broju 14 i zaustavlja se u dvorištu. Udarac je bio koban po 22-godišnju suvozačicu koja je preminula na jestu nesreće, dok je vozačica prevezana u KBC Osijek.

U istragu tragične nesreće uključiti će se i prometni vještaci, a kako neslužbeno doznajemo, policija je odlučila pogledati i videozapise s kamera na obližnjim benzinskim pumpama, tvrtkama i trgovačkom centru.M.Bugarić

Pregledavaju se videozapisi s nadzornih kamera obližnjih tvrtki

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike