Zdravlje
VODEĆI EUROPSKI PROIZVOĐAČ

U osječkoj trgovini Capriolo u ponudi više od 200 modela bicikala
Objavljeno 20. ožujka, 2014.

Godinu je dana kako je na Trgu pape Ivana Pavla II. otvorena trgovina Capriolo - vodećeg europskog proizvođača bicikala. U Osijeku je i sjedište istoimene tvrtke, u međuvremenu je otvorena i trgovina u Zagrebu.

Novu biciklističku sezonu dočekuju potpuno spremni, u trgovini je više od 200 modela bicikala. No, kako odabrati pravi? Savjet svi potencijalni kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu.

- Valja prije svega znati koja je namjera - gradska ili sportska vožnja, a potom obratiti pozornost na veličinu bicikla i potrebnu opremu - upozorava će Bruno Predrijevac, voditelj maloprodaje. Podsjetit će na to kako imaju i dobru ponudu opreme za sigurnost u vožnji (kacige i štitnici), što je važno za djecu kao sudionike u prometu. Naravno, ako želite servisirati svoj bicikl, a nije nužan uvjet da ste ga kod njih i kupili, također ste dobrodošli. Redovni servis je po cijeni od sto kuna, onaj generalni u kojemu će do posljednjeg “šarafa” rastaviti vaš bicikl je 200 kuna.

U Capriolu su, prema slobodnoj procjeni, u svojih prvih 365 dana prodali više od tisuću bicikala, razlog tome je kažu u “najboljem omjeru cijene i kvalitete”.

- Osim toga, imao i konstantne popuste na pojedine modele. S druge stane, želimo biti i društveno aktivni tako smo pokrovitelji brojnih biciklističkih događanja diljem Hrvatske - pojašnjava Alen Ždrakić, direktor tvrtke Capriolo.

Jedna od sljedećih aktivnosti, upravo osječkih, je suradnja s Policijskom upravom, a riječ je o edukaciji djece o sigurnosti u prometu koja će se organizirati na glavnom osječkom trgu. Capriolo će osigurati nagrade. Dakako, riječ je o atraktivnim biciklima.

Najčitanije iz rubrike