Zdravlje
NIZ NOVINA PRI USLUZI SERVISA I POPRAVKA

Bicikli Škos građanima za vrijeme servisa osiguravaju zamjenski bicikl
Objavljeno 20. ožujka, 2014.

Dovezli ste vaše vozilo na servis na kojemu će biti zadržano nekoliko dana i zbog toga dobili zamjensko vozilo. Nije neuobičajeno kada je riječ o automobilima, ali jest kada se radi o biciklima!

Upravo ovu mogućnost nude u Biciklima Škos.

- Susrećemo se sa situacijama kada se na servis bicikla istovremeno odlučili veliki broj biciklista, posebice sada na početku proljeća, pa iz fizičkih razloga ne mogu biti svi gotovi isti dan. Za one koji ne mogu bez bicikala, u našoj radnji imamo osam zamjenskih bicikala koji su im na usluzi dok se njihov servisira, kaže Robert Škurla, vlasnik Škosa.

I baš kao i u autoindustriji za svaki se servis otvara radni nalog - u slučaju neke nedoumice kontaktira se vlasnik.

No to nije sve, od svibnja kreću i s novom akcijom. Uviđajući situaciju kada je nekome bicikl u kvaru, a vlasnik ima problem dovesti ga do servisa, to će na njegov poziv učiniti djelatnici Škosa.

- Nabavit ćemo malo gospodarsko vozilo kojim ćemo na području grada besplatno dolaziti po bicikl ili skuter te ih dovoziti kod nas u servis - kaže naš sugovornik.

Zamolio nas je da naglasimo kako je servis Škosa u Gundulićevoj ulici, jer ljudi i dalje po navici bicikle dovoze za njihovu prvotnu adresu u Županijskoj. A u tom lokalu otvorit će prvi biciklistička specijalizirana trgovina.

- Ondje ćemo prodavati samo bicikle marke Ghost. Riječ je o njemačkom brendu koji, iako je prije svega poznata po sportskim modelima, nudi i bicikle ostale namjene - kaže zaključno Škurla.

Najčitanije iz rubrike