Osijek
TESTIRANJE KANDIDATA

Kuloari su imali pravo: Kandidati za pročelnike Kukić, Kristić i Krmpotić
Objavljeno 27. kolovoza, 2013.

Grad Osijek objavio je jučer na svojoj web stranici obavijest o testiranju kandidata prijavljenih za radna mjesta pročelnika Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo, Službe za zajedničke poslove, Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i nabavu i Upravnog odjela za urbanizam i graditeljstvo, komunalno-stambeno gospodarstvo, promet i zaštitu okoliša te mjesnu samoupravu Grada Osijeka.

Ovim obavijestima javnosti su postala poznata i imena potencijalnih budućih pročelnika, odnosno jedinih kandidata koji su zadovoljili formalne uvjete natječaja i mogu pristupiti testiranju. Tako će se za mjesto pročelnika Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo boriti samo jedan kandidat, i to Romano Kristić, koji je i do sada obnašao ovu dužnost, a koji je i jedini bivši pročelnik koji se prijavio na novoraspisane natječaje. Da su kuluari imali pravo potvrđuje i informacija kako će se za mjesto pročelnika spojenog novog Upravnog odjela za urbanizam i graditeljstvo, komunalno-stambeno gospodarstvo, promet i zaštitu okoliša te mjesnu samoupravu Grada Osijeka natjecati samo jedan kandidat, a riječ je o Srećku Kukiću za kojega se već mjesecima priča da će preuzeti upravo ovu funkciju. Srećko Kukić je diplomirani ekonomist, koji je do sada uspješno radio u nizu osječkih i zagrebačkih tvrtki, i to na rukovodećim mjestima, a jedno je vrijeme proveo i u nigerijskom Lagosu. Za radno mjesto pročelnice Službe za zajedničke poslove uvjete su zadovoljile dvije kandidatkinje, a riječ je Kseniji Bešlić i Mariji Garić. Za radno mjesta pročelnika Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i nabavu borit će se također dva kandidata, a riječ je o Ivici Jerkoviću i Davidu Krmpotiću. Recimo kako je Krmpotić trenutačno šef finacija u tvrtki Borovo (gdje je radio i zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham), a prije tog radnog mjesta radio je u Hypo Alpe Adria banci. U Osijeku je završio Ekonomski fakultet, a dolazi iz redova HNS-a.

Testiranja spomenutih kandidata bit će 2. i 3. rujna, nakon čega će biti i službeno poznata imena novih pročelnika. N. Z. Eberhard

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

Najčitanije iz rubrike