TvObzor
STIPE KOSTANIĆ SNIMA HIT-SERIJU TV PINK U BEOGRADU

U “Zvezdari” igra popularnog gitarista
Objavljeno 1. veljače, 2013.
Osim u kazališnim predstavama, zapažene uloge dosad je ostvario u TV serijama “Obični ljudi” i “Miris kiše na Balkanu”

Mladi hrvatski glumac Stipe Kostanić snima nove epizode TV serije “Zvezdara”. U Beograd je doputovao ovih dana i odmah se pridružio brojnoj i uigranoj ekipi poznatih glumaca. Serija se snima u produkciji beogradske RTV Pink, a na toj se televiziji i emitira svake nedjelje od 21 sat.

Ovaj talentirani glumac širu je afirmaciju stekao igrajući u hrvatskoj seriji “Obični ljudi”, a glumio je i u srpskoj TV seriji “Miris kiše na Balkanu” u režiji Ljubiše Samardžića. Jedan od izazova za rođenog Dalmatinca na snimanju “Zvezdare” bit će beogradski akcent, iako mu taj govor i nije posve nepoznat budući da je studij glume završio na beogradskoj Akademiji u klasi Ivana Bekjareva. Osim akcenta, Stipe će za potrebe uloge morati svladati i osnove sviranja gitare jer u seriji igra popularnog gitarista, prvu ljubav Nade Simić.

U Zagrebu je Stipe Kostanić igrao u velikom broju kazališnih predstava, između kojih izdvaja naslovnu ulogu Raskoljnikova u predstavi “Pijani proces” B.M. Koltesa u režiji Ivice Buljana te “Macbeth After Shakespeare” prema tekstu H. Muellera. S različitim kazališnim predstavama nastupao je na brojnim međunarodnim festivalima, među kojima su Festival de Teatro de La Havana na Kubi, Teatar La MaMa u New Yorku i DasArts u Amsterdamu. Godinama je radio i kao fotomodel, a bavio se i raznim sportovima - trenirao je tenis, atletiku, jedrenje, a najduže vaterpolo, u kojem je nastupao i za juniorsku reprezentaciju Hrvatske 1996. i 1997. godine.

Priredio : Dražen BAĐUN

Možda ste propustili...

POSLJEDNJA EMISIJA 13. SEZONE

Finale showa “Zvijezde pjevaju”

UŽIVO IZ MALMÖ ARENE U ŠVEDSKOJ 7. SVIBNJA OD 21 SAT NA HTV1

Izravan prijenos prve polufinalne večeri 68. Eurosonga

Najčitanije iz rubrike