Regija
14. STRUKOVNO DRŽAVNO NATJECANJE U NOVOJ GRADIŠKI

Slatinski vodoinstalateri treći
Objavljeno 19. travnja, 2012.

SLATINA - U organizaciji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Društva za strukovno obrazovanje, u Industrijsko-obrtničkoj školi u Novoj Gradiški održano je 14. državno natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

U jakoj konkurenciji strukovnih škola iz cijele hrvatske, učenici Industrijsko-obrtničke škole iz Slatine, Bojan Đekić i Kristijan Vuković, osvojili su odlično 3. mjesto u zanimanju vodoinstalater. Prema riječima ravnatelja škole, prof. Mladena Graovca, postignuti rezultat potvrdio je da se isplatio višemjesečni mukotrpni rad učenika, a velike zasluge pripadaju i njihovu mentoru, stručnom učitelju Ernestu Balti, koji je kvalitetno pripremio učenike da pokažu svoje znanje i umijeće.

Na natjecanju je sudjelovalo 30 učenika i 15 mentora iz tehničkih i obrtničkih škola iz Slatine, Karlovca, Koprivnice, Šibenika, Rovinja, Zadra, Siska, Slavonskog Broda, Čakovca, Splita i Nove Gradiške. Svečanosti otvorenja nazočili su Ivan Turković i Branko Švara, predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za strukovno obrazovanje. Ravnatelj Graovac zahvalio je učenicima i mentoru na odličnom uspjehu i promicanju imena škole. P. Žarković

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike