TvObzor
RTL TV: "GALILEO" OD 16. TRAVNJA U DNEVNOM RITMU PRIKAZIVANJA

Goran Fistanić voditeljsko pojačanje
Objavljeno 13. travnja, 2012.
“Galileo” se, zasad na tri tjedna, smjestio u raspored od ponedjeljka do petka od 17.10, u termin lifestyle emisije “Večera za 5”, koja se neće prikazivati u tom razdoblju

Zbog brojnih upita gledatelja popularne zabavno-obrazovne emisije RTL Televizije, “Galileo” će se od ponedjeljka, 16. travnja, svakodnevno prikazivati na RTL Televiziji. Nakon što su zahtjevi gledatelja ove mnogima omiljene emisije zatrpali sandučiće RTL Televizije, i ne samo njih, “Galileo” će sada svakodnevno biti na malim ekranima. Istina, bit će to trotjedna pilot-faza prikazivanja ovog projekta, iako ambicije vezane uz njega i dalje ostaju...

Tako će se “Galileo”, zasad na tri tjedna, smjestiti u raspored od ponedjeljka do petka od 17.10 sati, u termin lifestyle emisije “Večera za 5”, koja se neće prikazivati tijekom spomenutog razdoblja. Subotnje i nedjeljno izdanje “Galilea”, međutim, ostaje u svom dosadašnjem terminu od 19.10. Novo je i to što će, uz dosadašnjeg voditelja Ninu Štambuka, simpatični Goran Fistanić biti pojačanje voditeljske postave “Galilea” u trotjednom razdoblju. Taj osebujni Slavonac u medijskom se poslu počeo pronalaziti još kao osnovnoškolac, i to u ulozi radijskog voditelja na jednoj lokalnoj radiopostaji. Iako je čest akter na kazališnim daskama, sada je dobio i novi voditeljski angažman.

U predstojećem tjednu “Galilea” Nino i Goran pozabavit će se mnogim temama, među kojima su i sljedeće - najbesmisleniji svjetski zakoni, kako je večerati u zraku, koje su najčešće svakodnevne laži koje koristimo, što učiniti ako zapnemo u prometnoj gužvi i kako najbrže naći slobodno parkirno mjesto u gradu.

Svi “Galileo” obožavatelji, dakle, pripremite se na svakodnevni užitak u svijetu zabave i obrazovanja, koji počinje već u subotu, 14. travnja, u 19.10 sati na RTL Televiziji.

Piše: Dražen BAĐUN
Iskrenošću i osmijehom razoružat ću gledateljice!

- Kod “Galilea” mi se najviše sviđaju eksperimenti koje radimo u studiju, a stalni posjeti neobičnih životinja dodatno unesu onaj faktor zabave na svakom snimanju. Osim što su teme koje obrađujemo zanimljive, emisija je edukativna, a raznovrsnost tema nudi mogućnost apliciranja određenih testova u stvarni život - primjerice, kako najbrže pronaći parkirno mjesto - rekao je Goran Fistanić, dodajući da je presretan što je postao dio “Galileo” tima.

Upitali smo ga još i boji li se reakcije publike, na što je nam spremno rekao: “Nadam se da ću sa svojom iskrenošću i osmijehom razoružati sve gledateljice”.

okvir 2
Možda ste propustili...

“SKRIVENI VULKAN: ERUPCIJA IZ PONORA” PREMIJERNO NA VIASAT NATUREU

Zaronite u dubine najsnažnije vulkanske erupcije

UŽIVO IZ MALMÖ ARENE U ŠVEDSKOJ 7. SVIBNJA OD 21 SAT NA HTV1

Izravan prijenos prve polufinalne večeri 68. Eurosonga

Najčitanije iz rubrike