Mozaik
OSJEČANI UZ REPREZENTACIJU

Ekipa iz Osijeka snimila navijačku pjesmu "Nogomet ja volim"
Objavljeno 9. lipnja, 2021.

Pandemijska godina sve je prolongirala, pa tako i Europsko nogometno prvenstvo, koje se trebalo održati 2020. godine. No sve se polako vraća u normalu, a Prvenstvo konačno počinje sutra, 11. lipnja. Prva utakmica hrvatske reprezentacije - kao što svi već znamo - na rasporedu je u nedjelju, 13. lipnja, a uz bodrenje naših reprezentativaca neizostavne su i navijačke pjesme. Ekipa iz Osijeka na čelu s Mijom Bijuklićem Mišom snimila je pjesmu "Nogomet ja volim", a za nju je snimila i videospot.

 



- Već niz godina pišem pjesme i oduvijek mi je bila želja napisati nešto za našu nogometnu reprezentaciju. Imao sam tu sreću da se oko ove pjesme skupila velika ekipa vrhunskih glazbenika iz Osijeka i da smo stvoriili nešto što ostaje zauvijek. Prije svega želim zahvaliti Željku Nikolinu, Dragi Labanu, dečkima iz bendova Fluentes, Hrvatski sokol, 100 posto i Pet tambura, koji su se punim srcem uključili u pjesmu i, evo, omogućili da ova pjesma bude snimljena. Bio je gušt raditi s njima. Cinematic studio snimio je video s divnim mladim ljudima: ekipom iz NK Olimpija i plesnim klubom Shine, tako da je bilo logično projekt nazvati Ekipa iz Osijeka - rekao je Mijo Bijuklić Mišo.

Autori glazbe su Goran Bošković, Matko Dišipulo, Željko Nikolin, tekst su pisali Mijo Bijuklić Mišo, Goran Bošković, a pravu navijačku pjesmu aranžmanom je zaokružio Željko Nikolin. T.Kvorka


Cinematic studio snimio je video s divnim mladim ljudima: ekipom iz NK Olimpija i plesnim klubom Shine
Možda ste propustili...

ODLIČAN KONCERT VATRE U VUKOVARU

Najava povratka u "staro normalno"

SNIMILI PJESMU ZA SPLITSKI FESTIVAL

Tedi Spalato ponovno surađuje s Mihaljevićem

NA 15. IZDANJE KOJE SE ODRŽAVA 2022.

Belle and Sebastian dolaze na INmusic

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI KONCERTNI PROJEKT POZNATE ČELISTICE

Kalember/Rucner/Duvnjak
trio oduševio Vukovarce

2

FILMSKI OBRAČUN S EKSTREMIZMIMA

Matanićeva "Zora" stigla je u kina

3

ANIMAFEST U ZAGREBU ZAVRŠEN DODJELOM NAGRADA NAJBOLJIMA

"Noćni autobus" i "Nos ili zavjera odmetnika" osvojili su Grand Prix