Regija
DAN OPĆINE ČAČINCI

Odat će počast braniteljima i pomoći Petrinji
Objavljeno 16. travnja, 2021.
ČAČINCI - Općina Čačinci proslavlja Dan općine, a život općine najbolje predstavlja načelnik Mirko Mališ. On je na čelu općine 16 godina i od nje je napravio općinu urbanog stila koja korača k mjestu europskog štiha. Ove godine proslava Dana općine neće biti uobičajena jer epidemiološke mjere to ne dopuštaju.

- Središnji sadržaj je paljenje svijeća i polaganje vijenaca kod spomen-obilježja braniteljima u središtu Čačinaca, što ćemo učiniti uz vijećnike iz posljednjeg saziva. Ovaj dan smo posvetili onima koji su dali život za Hrvatsku i općinu Čačinci - kaže Mališ, dodavši kako će Dan općine biti povod i za humanitarnu akciju

- U suradnji s Gradom Orahovicom i općinama Zdenci i Crnac, na naš Dan općine vozimo u Petrinju materijal za popravak dvije uništene kuće u potresu jer želimo pomoći ljudima kojima je to najpotrebnije i ovim putem zahvaljujem svim našim sumještanima, gospodarstvenicima i obrtnicima koji su pomogli u ovoj akciji koju smo pokrenuli prije nekoliko mjeseci. Pomoć ide u grad Petrinju i mjesto Nebojan, a kasnije ćemo uputiti još jednu pomoć u mjesto Veliki Šušnjar, također jednoj obitelji kojoj je pomoć itekako nužna – kaže Mališ. V.G.
Možda ste propustili...

SEDAM KANDIDACIJSKIH LISTA ZA IZBOR ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA

Za gradonačelnika Županje četiri kandidata

OČEKUJE SE NASTAVAK PROJEKTA

Do jeseni početak radova na jezeru

Najčitanije iz rubrike