Regija
DJEČACI IZ RUKOMETNOG KLUBA PETRIJEVCI

Umjesto treninga - posjet osječkom Azilu
Objavljeno 29. travnja, 2024.
PETRIJEVCI



U subotu prijepodne dječaci iz Rukometnog kluba Petrijevci, a riječ je o uzrastu od prvog do četvrtog razreda, nisu obukli dresove za trening, nego su se odlučili za drukčiju zajedničku aktivnost. Uputili se se u osječki Azil, sklonište za napuštene životinje. "Prije nekoliko godina uveli smo pravilo da uz sport nađemo vremena pomoći onima koji su u potrebi. Ovo je treći put kako idemo do Azila, želimo na to potaknuti i druge, jer bez pomoći sa strane, teško da bi Udruga Pobjede mogla skrbiti o 180 ‘beskućnika‘", rekao je Mario Sarić, trener.

“Nije mi ovo prvi put da idem u Azil, veselim se jer trenutačno doma nemamo kućnih ljubimaca", rekao nam je Luka. "Ja na didinoj farmi imam tri hrvatska ovčara i o njima se brinem", uskače Marko. "Sport i briga o kućnim ljubimicima imaju dosta poveznica", dodao je Alen.

“Gepeke" automibila napunili su hranom za pse, dekama, onim što može podići standard u Azilu. Mi smo ih ispratili fotografijom s mjesta okupljanja, ispred dvorane, a oni su nam uzvratili snimkom iz Azila - kao što je ondje praksa kada dođu gosti, pse su izveli u šetnju i proveli ugodnih sat vremena. U pratnji trenera bilo je i nekoliko roditelja. D. Kuštro
Možda ste propustili...

USPJEH ‘’DORE’’ NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Našičke mažoretkinje idu na Europsko prvenstvo

GD CRVENOGA KRIŽA SLATINA

Šest novih darivatelja krvi

VEĆINA IH RADI U MEDICINSKOJ STRUCI

40 godina mature medicinskih sestara

Najčitanije iz rubrike