Zdravlje
DUGE LISTE ČEKANJA VIŠE NISU IZGOVOR

Ne odgađajte preventivne preglede, evo zašto su važni i kad nemate nikakve simptome
Objavljeno 14. ožujka, 2024.

Liječnici preporučuju redovito obavljanje preventivnih i sistematskih pregleda čak i kad nemate nikakve simptome. Važni su kako biste dobili sliku vašeg trenutnog zdravstvenog stanja i na vrijeme otkrili moguće zdravstvene probleme. Duge liste čekanja više nisu izgovor za odgađanje pregleda, jer uz današnju ponudu zdravstvenih usluga brojni pregledi i pretrage dostupni su u vrlo kratkom roku.


Oni koji brinu o svom zdravlju često odabiru Dodatno zdravstveno osiguranje koje omogućuje brz i jednostavan pristup brojnim zdravstvenim uslugama i to u modernim privatnim poliklinikama. Iskustva pacijenata koji koriste Dodatno zdravstveno osiguranje najbolje govore u prilog tome.

 

 

"Policu Dodatnog zdravstvenog osiguranja koristim već pet godina. Preko nje sam obavila jako puno pregleda, kao što su sistematski pregled, pregled kod gastroenterologa, gastroskopija, pregled kod urologa, dermatologa. Obavila sam čak i magnetsku rezonancu za koju mi je bilo jako bitno da je odradim u što kraćem vremenskom roku. Dobila sam termin u roku samo pet dana", kaže Ana Konečni.


Kako do pregleda bez čekanja?


Desetke specijalističkih pregleda i pretraga te sistematske preglede kod vrhunskih stručnjaka u privatnim poliklinikama i specijalnim bolnicama možete obaviti bez čekanja uz policu Dodatnog zdravstvenog osiguranja. Polica Dodatnog zdravstvenog osiguranja koju nudi Croatia osiguranje pokriva preglede u svim Croatia poliklinikama i 600 suradnih medicinskih ustanova u cijeloj Hrvatskoj koje koriste uređaje najnovije generacije.


Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede među kojima su magnetska rezonanca i CT, ali i brojni specijalistički i subspecijalistički pregledi te sistematski pregledi. Zatim su tu dijagnostički postupci u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona. Sve su to pregledi koji mogu otkriti brojne zdravstvene probleme u ranoj fazi kada su šanse za izlječenje puno veće.


Detalje o policama Dodatnog zdravstvenog osiguranja možete naći na crosig.hr. Ako Dodatno zdravstveno osiguranje ugovorite do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja.


Ako ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje na raspolaganju vam je mobilna aplikacija Moja Croatia s digitalnom karticom vašeg zdravstvenog osiguranja te FIT programom koji vas potiče i nagrađuje vaše zdrave navike. Uz Dodatno osiguranje na korak ste i do korištenja Croatijinog Spektar paketa u aplikaciji, s brojnim pogodnostima za vas i vaše kućanstvo: od 15 eura u virtualnoj kasici, gratis police i popuste na  osiguranja, ali i popularne pogodnosti tvrtki partnera, poput popusta na gorivo u Petrolu i Croduxu ili popusta u Konzumu.

 

Native članak nastao u suradnji s Croatia osiguranjem
Najčitanije iz rubrike