Mozaik
“EXTRAPOLATIONS” STIŽE 17. OŽUJKA

Glume brojne zvijezde angažirane za okoliš
Objavljeno 16. ožujka, 2023.
Apple TV objavio je kratak video o snimanju serije "Extrapolations", koja ovih dana stiže na njihov streaming s prvim epizodama. Nova humorna dramska serija dolazi nam od redatelja, scenarista i izvršnog producenta Scotta Z. Burnsa te govori o bliskoj budućnosti u kojoj su klimatske promjene sa sobom donijele razne katastrofe koje utječu na svakodnevnicu ljudi. Kroz osam međusobno isprepletenih priča o poslu, ljubavi, obitelji i vjeri serija istražuje intimne odluke koje mijenjaju živote te koje se moraju donijeti što brže jer se planet mijenja brže od populacije. Svaka od osam priča je drukčija, ali borba za život i planet je univerzalna. Sudbina čovječanstva visi o koncu i borba između hrabrosti i ugode nikad nije bila hitnija. Jesmo li dovoljno hrabri da sami postanemo rješenje za naša loša djela prije nego što bude prekasno?

Serija obiluje vrhunskim glumcima koji su i sami osobno posvećeni zaštiti planeta i brige za budućnost: Meryl Streep, Forest Whitaker, Kit Harington, Matthew Rhys, Sienna Miller i Heather Graham. Ostatak jake glumačke ekipe čine Yara Shahidi, Daveed Diggs, Tahar Rahim, David Schwimmer, Neska Rose, Judd Hirsch, Cherry Jones, Edward Norton, Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Adarsh Gourav, Gaz Choudhry, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguire, Ben Harper, Murray Bartlett i MaameYaa Boafo.

Extrapolations na Apple TV+ stiže u petak, 17. ožujka s prve tri epizode, nakon čega će biti dostupna po jedna nova na tjednoj bazi do 21. travnja. T.K.
Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike