Mozaik
SLIJEDI BOGAT KONCERTNI TJEDAN

Arctic Monkeys i Tame Impala nastupaju u Puli
Objavljeno 16. kolovoza, 2022.
Jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock-bendova Arctic Monkeys, nastupit će u amfiteatru u Puli, u utorak, 16. kolovoza, a dan nakon njih, u srijedu, 17. kolovoza, i to prvi put samostalno u Hrvatskoj, koncert će održati australska rock i pop-senzacija Tame Impala. Sve su ulaznice rasprodane, izvijestio je organizator Charm Music. Na oba dana koncerta, 16. i 17. kolovoza, vrata Arene za publiku će biti otvorena u 18.30 sati. Predgrupe će počinjati u 20 sati, a koncerti glavnih izvođača u 21.15 sati.

Arctic Monkeys vratili su se na pozornicu prvi put nakon "Tranquility Base Hotel & Casino" turneje, koja je završila 2019. te su prva dva koncerta već održana u Istanbulu 9. i 10. kolovoza. Publiku će za njih zagrijavati mladi bend Inhaler iz Dublina, čiji je frontman sin Bona iz U2.

U srijedu, 17. kolovoza, Tame Impala ispunit će Arenu jedinstvenim spojem rocka i popa, svjetla i slike. Pulski koncert dio je svjetske turneje kojim promoviraju “The Slow Rush”, album koji je dobio i dvije nominacije za Grammy. T.K.
Možda ste propustili...

LENHART TAPES, ZORA BOROVČANIN I LUFTHANSA

Na INmusic festival dolaze kreativni bendovi iz ETEP-a

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

Najčitanije iz rubrike