Osijek
#ALUMNILIVE EKONOMSKOG FAKULTETA

Predavanje Korada Korlevića na Trgu Vatroslava Lisinskog
Objavljeno 8. rujna, 2021.
#AlumniLive 1 Transhuman agenda – posljednje stoljeće homo sapiensa naslov je predavanja koje će se održati u petak, 10. rujna, od 19 do 21 sat na Trgu Vatroslava Lisinskog, u Tvrđi, nakon promocije magistara Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Predavanje će održati ugledni hrvatski učitelj i astronom iz Višnjana Korado Korlević.

Od 2001. godine Korado Korlević se, u okviru Astronomskog društva Višnjan, bavi popularizacijom astronomije i edukacijom. Dovršenjem gradnje nove zvjezdarnice na Tićanu (3 km od Višnjana) i postavljanjem opreme za astronomska i geofizička mjerenja na novoj lokaciji stječu se uvjeti za nastavak rada na mapiranju Sunčeva sustava i u drugim znanstvenim aktivnostima. Korado Korlević je 2002. godine nagrađen godišnjom nagradom "Ivan Filipović" za područje znanstvenog i stručnog rada.

Događaji #AlumniLive nastavak su Leadership Foruma udruge ALUMNI EFOS, čiji je cilj bio podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti u djelatnosti kojom se bave. Prije svega je namijenjen članovima udruge Alumni EFOS i trenutnim studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, zaposlenicima i studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, ali i svim građanima Osijeka koje zanima ova tema, uz prijavu na link: https://forms.gle/U7EY3xYPYgN9RFEN9 I.R.G.
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

GRAD OSIJEK ZA PRAZNIK RADA

Grah i druženje kod katakombi

Najčitanije iz rubrike