Mozaik
NAKON GOTOVO DVOGODIŠNJE GLAZBENE PAUZE ZBOG PANDEMIJE

Helena Gudelj izdala
singl "Sve mi daj"
Objavljeno 2. kolovoza, 2021.
Mlada pjevačica Helena Gudelj, nakon gotovo dvogodišnje glazbene pauze izazvane pandemijom, ima novi zarazni singl "Sve mi daj". Svestrana Imoćanka, koju je publika upoznala 2017. godine u Supertalentu te odlično prihvatila 2019. na 59. Splitskom festivalu s pjesmom "Moje suze govore", snalazi se u raznim glazbenim žanrovima poput popa, rocka, funka, jazza, bluesa i opere. Helena je i formalno glazbeno obrazovana, svira klavir te je i blizu diplomi Glazbene akademije na smjeru Glazbena pedagogija. Ipak, otkriva kako ne planira nastaviti karijeru u akademskim glazbenim krugovima. Za modernu i plesnu pjesmu "Sve mi daj", u izdanju Rubikon Sound Factoryja, zaslužni su Darko Bakić kao autor glazbe te Tihana Buklijaš - Bakić i Ante Pecotić kao autori teksta. Producenti pjesme su Bojan Šalamon - Shalla i Toni Ćosić, a Helena kaže da ju je pjesma privukla na prvu.



- Pjesma odražava duh ljeta i ljetne romanse. Asocira me na onu zaljubljenost na prvi pogled, kad se pogledi sretnu i odmah je jasno da želiš osvojiti tu osobu - kaže Helena. Odličan spot u režiji i produkciji Alter Ego Medie i Marka Bosnića zaraznom plesnom ritmu pjesme dao je posebnu notu koju su lokacije snimanja dodatno naglasile.



- S obzirom na ton pjesme i vrijeme samog snimanja, u spotu smo htjeli postići šareni ljetni ‘vibe‘. Iskoristili smo klasično vozilo bubu, kako bismo dodatno istaknuli Heleninu ženstvenost i neovisnost o muškarcima - kaže Bosnić. T.K.
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike