Sport
NIJE BILO UGODNO

Smrću su mi prijetili klinci od 14-15 godina
Objavljeno 10. lipnja, 2021.
Uoči početka Eura veliki ntervju za Sky Sports dao je hrvatski nogometaš Dejan Lovren, koji je, između ostalog, kazao kako mu je drago što je Hrvatska u sjeni velikih favorita i što na nju nitko ne računa.



- U takvim situacijama mi smo najbolji. Sve će ovisiti o malim detaljima, kao što se dogodilo 2018. na Svjetskom prvenstvu. Bitno je kakva će biti atmosfera, kako ćeš proći u prvoj utakmici, pa u drugoj i teško je to pretpostaviti. Mi želimo samo uživati u činjenici da smo u reprezentaciji pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti. Možemo i do titule, imamo puno iskustva i znamo što moramo učiniti da stignemo do finala i kakav je osjećaj igrati u finalu - kazao je Lovren te se osvrnuo na razdoblje dok je bio u Liverpoolu i dobivao prijetnje smrću:



- To su pisali klinci od 14 ili 15 godina i to je poražavajuće. Neki sustav kažnjavanja mora postojati. Mislim da bi se to u školi moralo učiti, da ne možeš samo tako nekoga povrijediti i izvući se. Isto je s rasizmom. On mora prestati, i to odmah, ali ne znam kako bi se to moglo riješiti. I. Li.



Možda ste propustili...

VRATIO SE OPTIMIZAM NA OPUS ARENU

Zekićeve zamisli počele donositi igru i rezultate

DRUGO EUROPSKO PRVENSTVO - ŠPANJOLSKA 1964.

Franco je morao popustiti

Najčitanije iz rubrike