Regija
TURISTIČKA ZAJEDNICA I GRAD POZIVAJU

Prijavite se za osam blagdanskih štandova
Objavljeno 26. studenog, 2020.
DONJI MIHOLJAC - Turistička zajednica i Grad Donji Miholjac kao organizator Božićno-novogodišnjih prezentacija pozivaju sve zainteresirane pravne i fizičke osobe, udruge i ustanove da dostave ponudu za izlaganje i prodaju svojih proizvoda i usluga. Izlaganje obuhvaća ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane te tradicionalne proizvode kao što su med, vino, rakija i sir. Želja je da Donjomiholjčani postanu aktivni sudionici priče kao izlagači ili posjetitelji.

Prijavnica se dostavlja za osam štandova u parku Matice hrvatske, a prezentacije će biti od 4. do 30. prosinca. Prezentacije će se održavati prijepodne, i to od 10 do 12 te poslijepodne od 16 do 19 sati.

Zainteresirani sve potrebne informacije mogu dobiti, kao i prijaviti se za sudjelovanje u programu Božićno-novogodišnjih prezentacija, preko broja mobitela 098 181 2960 ili e-mail adrese melia.vidakovic.tzgdm@gmail.com. Prijavnice se dostavljaju do 1. prosinca.

Božićno-novogodišnje prezentacije održat će se uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka HZJZ-a.

- Svaki izlagač dužan je voditi računa o poštovanju pravnih propisa RH, a koji u slučaju kršenja, snosi sankcije i kazne za prekršaje. Ako izlagač prodaje proizvode za koje su potrebne sanitarne, carinske i ostale dozvole, dužan ih je ishoditi, te odgovara za eventualne propuste i snosi kaznu za neimanje dozvola - poručuju iz TZ Donjeg Miholjca. S.F.
Možda ste propustili...

DANI FRANKOFONIJE U SŠ MARKA MARULIĆA

Upoznali francuski film, osmislili strip

NA GRADSKIM BAZENIMA u ĐAKOVU

Počele pripreme za kupališnu sezonu

Najčitanije iz rubrike