Mozaik
OD 17. DO 27. RUJNA TE OD 24. DO 27. RUJNA 2020.

Ekskluzivne premijere nastupa s Exitova Life Streama
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Nakon četiri fantastična dana na Petrovaradinskoj tvrđavi Exitov projekt Life Stream, realiziran u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, sprema se izići pred višemilionsku publiku diljem svijeta. U dva produžena vikenda, od 17. do 20. te od 24. do 27. rujna, stižu ekskluzivne premijere s prostora vodeće svjetske elektronske bine, mts Dance Arene, na kojoj su prethodnog vikenda nastupili neki od najvećih elektronskih izvođača na svijetu, među kojima su Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Ofenbach, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee i mnogi drugi.


Četvrtak, 17. rujna, predstavit će setove Carl Coxa, Ilije Djokovića i Laga, a petak Ofenbach, Buraka Yetera i dvojca Divolly & Markward. Za subotu, 19. rujna, spremljeni su streamovi Nine Kraviz, Marka Nastića i Space Motiona, a za nedelju sjajni Black Coffee, DJ Tennis i Coeus.


Drugi vikend počet će u četvrtak, 24. rujna, specijalnim setom iznenađenja, nakon kojeg slijede Marcel Dettmann i Tijana T. U petak stižu snimke nastupa Mahmuta Orhana, Paul van Dyka, Vantiz i Lady Lee, a za subotu su upisani Adam Beyer, Ben Klock i Ece Ekren, s kojom je nastupila i Milica Majstorović. Finalna večer online izdanja Life Streama rezervirana je za iznimne setove Satori live i Hot Since 82, a sve se završava snimkom specijalnog back2back nastupa Kristijana Molnara i After Affair.
Najveći globalni festivalski stream event ovog će rujna pokriti dva duga vikenda od sredine mjeseca snimkama koje će uvijek počinjati simbolično u 20.20. Svi streamovi, kao i detaljna satnica, mogu se pratiti na službenom siteu, You Tubeu i Facebook stranici EXIT festivala, kao i na siteu Life Streama. T.K.
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike