Crna kronika
ŠODOLOVCI

Tijelo nestale osobe pronašli su u bunaru
Objavljeno 8. kolovoza, 2020.
ŠODOLOVCI


Tijelo 64-godišnjaka pronađeno je u četvrtak poslijepodne u bunaru u Ulici Ive Andrića u Šodolovcima. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Osijek, očevidom je utvrđeno da se radi o nestaloj osobi za kojom je bila raspisana potraga. Tijelo su iz bunara izvukli đakovački vatrogasci. Hrvatska gorska služba spašavanja Stanica Osijek još je u ponedjeljak poslijepodne zaprimila poziv Centra 112 o potrebnom angažmanu u potrazi za nestalim muškarcem na području Šodolovaca.


- Teren je pretraživalo 13 spašavatelja, potražni tim sa psom, a korišten je i dron. Potražna akcija potrajala je do četvrtka, kada su spašavatelji u poslijepodnevnim satima pronašli nestalu osobu, nažalost, preminulu. U potrazi su sudjelovali djelatnici PP-a Đakovo, članovi HGSS-a - stanice Osijek, Požega, Slavonski Brod i Vinkovci, članovi lokalnih DVD-ova te mještani i prijatelji - navode članovi HGSS-a Stanice Osijek.
Vatrogasci Đakova istoga su dana gasili požar na automobilu na autocesti A5, a vatrogasci Valpova ispumpavali vodu iz podruma u svom gradu, skidali kleme s vozila te uklanjali gnijezda stršljena u Ivanovcima Valpovačkim i Valpovu na adresi Istarska 16. Našički vatrogasci imali su više tehničkih intervencija na širem našičkom području zbog saniranja posljedica nevremena od 4. kolovoza. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike