Kultura
KREĆE LJETNI ATELJE

Šest tjedana radionica u MLU-u
Objavljeno 23. lipnja, 2020.
Nakon stanke Muzej likovnih umjetnosti nastavlja s dobro poznatim radionicama - Ljetnim ateljeom. Tijekom šest tjedana, od 29. lipnja do 28. kolovoza, mališane će voditi likovne pedagoginje Kristina Delalić Vetengl i Josipa Stojanović. Na putovanju kroz svijet umjetnosti razvijat će dječji kreativni potencijal, zanimanje i ljubav prema likovnosti.


Prvi tjedan, od 29. lipnja do 3. srpnja, na programu je radionica Što se krije u M(L)Uzeju? Slijedi od 6. do 10. srpnja Laboratorij zabave, a u tjednu nakon toga polaznici će se upoznati s Influecerima iz fundusa. Četvrti je tjedan rezerviran za istraživanje Od otiska ruke do selfija. Pretposljednje će sedmodnevno razdoblje slušati Priče iz Magdale, dok ih od 24. do 28. kolovoza, čeka Slikopis.

Sve radionice održavaju se od 9 do 12 sati. Petkom nema radionice. U 19 sati otvorenje izložbe je radova nastalih na tjednoj radionici i svečana podjela priznanja polaznicima. U ponudi su tri paketa, a cijena jednog tjedna je 70 kn. Crveni paket uključuje svih šest radionica (5 + 1 gratis); 350 kn; Plavi uključuje četiri tjedna (3+1 gratis); 210 kn; Žuti uključuje tri tjedna (2+1 gratis); 140 kn. Obiteljski popust: za drugo dijete crveni paket iznosit će 280 kn, žuti 150, a plavi sto kuna. N.Vek.
Možda ste propustili...

PROMOCIJA KNJIGE JULIJANE ADAMOVIĆ “OČE, AKO JESI” U KLUBU KNJIŽARE NOVA

Veličanstven roman o ženama i muškarcima

POČINJE VENECIJANSKI BIJENALE

Najvažniji događaj za suvremenu umjetnost

Najčitanije iz rubrike