Sport
PETODNEVNO OKUPLJANJE BARAKUDA U DUBROVNIKU

Dogovoren i ogled s Crnom Gorom
Objavljeno 6. lipnja, 2020.
Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija okupit će se 9. lipnja u Dubrovniku, gdje će odraditi petodnevne pripreme. Prije nekoliko dana Barakude su saznale i datum odigravanja olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Rotterdamu, ali daleko je još veljača 2021.

- Planirali smo imati aktivnosti i ranije, ali ih nismo mogli realizirati. Pozivnicu je dobilo 19 igrača, a u Dubrovniku neće biti Ante Vukičevića, zbog situacije koja je u Francuskoj. On je u Marseilleu i nakon što bi proveo pet dana s nama, tamo bi ponovno morao u 14-dnevnu izolaciju, pa smo odlučili kako je bolje da ne dolazi - kaže izbornik Ivica Tucak, koji je pozvao sljedeće igrače: Marka Bijača, Ivana Marcelića, Tonija Popadića, Andru Bušlju, Marka Macana, Hrvoja Benića, Rinu Burića, Josipa Vrlića, Luku Lončara, Luku Lozinu, Luku Bukića, Lorena Fatovića, Franka Lazića, Andriju Bašića, Javiera Garciju, Maru Jokovića, Lovru Miloša i Ivana Buljubašića.

Pripreme neće biti samo trenažne, dogovorena je i prijateljska utakmica protiv Crne Gore 13. lipnja.

- Imam informacije kako bi od sljedećeg tjedna mogao biti dopušten dolazak gledatelja na utakmice, a kako ćemo mi igrati na otvorenom bazenu u Dubrovniku, nadam se da će protiv Crne Gore biti bar dio tribina popunjen - rekao je izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić. H/N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike