Regija
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ŽUPANJA

Dostavljaju lijekove i namirnice,
traže volontere, pomažu vozačima
Objavljeno 21. ožujka, 2020.
ŽUPANJA


Kako bi pomogli starim i bolesnim osobama za koje se nema tko skrbiti, iz Gradskog društva Crvenog križa Županja pozivaju sve zainteresirane punoljetne sugrađane mlađe od 50 godina, a koji su dobroga zdravlja, da se prijave za volontiranje na poslovima dostave lijekova i proizvoda za održavanje zdravlja te nužnih namirnica. Prijaviti se mogu telefonskim putem na broj 032/831-607 ili na mail-adresu info@crvenikrizzupanja.hr, svi će dobiti upitnike koje trebaju popuniti i potrebnu dokumentaciju. Gradsko društvo CK Županja će u skladu s mogućnostima i potrebama građana organizirati dostavu potrebnih lijekova i proizvoda za održavanje zdravlja te nužnih namirnica osobama koje su u najvećem riziku od obolijevanja od koronavirusa. Stariji sugrađani svoje potrebe mogu prijaviti preko telefona 032/831-607 od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati.


- Molimo sve sugrađane da SOS telefon koriste isključivo starije osobe i osobe slabijeg imuniteta koje su same i nemaju pomoć od uže i šire obitelj, susjeda, prijatelja ili neke druge osobe, poručuju. Za osobe koje se nalaze u samoizolaciji aktiviran je mobitel broj: 099 666 9556 za pružanje psihosocijalne pomoći na kojemu dežuraju četiri članice tima za psihosocijalnu podršku GDCK-a Vinkovci koji su nadležni za sva područja djelovanja društava Crvenog križa u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Zaposlenici GDCK-a Županja provode i akcije podjele hane i vode vozačima kamiona na graničnom prijelazu Bajakovo. M.L.O.
Možda ste propustili...

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

Najčitanije iz rubrike