Crna kronika
BIZARNA SITUACIJA

Zabio se autom u prikolicu punu stajskog gnojiva
Objavljeno 26. veljače, 2020.
SUHOPOLJE

Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 19 sati u Ulici kralja Tomislava u Suhopolju. Vozač je automobilom udario u stražnji kraj traktorske prikolice pune stajskog gnojiva. Nakon sudara vozač automobila ostao je priklješten u zgužvanom limu automobila te su u pomoć pozvani vatrogasci. Od Županijskog centra 112 pripadnici DVD-a Suhopolje dobili su poziv u pomoć u 18.54. Na intervenciju je odjurilo pet vatrogasaca s dva vozila.

- Zajedno s djelatnicima Hitne medicinske pomoći izvukli smo ozlijeđene osobe. Nakon očevida smo isprali prometnicu od stajskog gnojiva koje se nalazilo u prikolici traktora - doznajemo od vatrogasaca DVD-a Suhopolje, koji su se u svoju bazu vratili tek u 21.55.

Za sada nema službenih podataka kako je došlo do ove prometne nesreće, no u Slavoniji i Baranji traktori često sudjeluju u prometnim nesrećama. U nekim slučajevima traktori i prikolice nisu osvijetljeni, a u drugim slučajevima riječ je o nepažnji vozača koji ne drže dovoljan razmak između vozila, te se, kao i u nesreći u Suhopolju, doslovno zalete u traktorsku prikolicu. Prema podatcima Biltena o sigurnosti cestovnog prometa, samo tijekom 2018. godine traktori su u Hrvatskoj sudjelovali u 337 prometnih nesreća, i to devet s poginulim osobama te 122 s ozlijeđenima. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike