Osijek
U ESSEKER CENTRU

U nedjelju otkačeno plesni maskenbal za najmlađe
Objavljeno 11. veljače, 2020.
U nedjelju, 16. veljače 2020., s početkom od 16 sati ekipa iz Plesnog studija SHINE i Društva “Naša djeca” Osijek pripremaju “Otkačeno plesni maskenbal” - za sve djevojčice i dječake, neovisno o tomu jesu li redovni članovi udruga.

Na maskenbalu je predviđeno kako će sudjelovati oko 200 članova plesnih i dramskih skupina Plesnog studija SHINE, koji će i ove godine dati podršku kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima djece i mladih. “I ove vas godine očekuje bogat i raznovrstan program: kreativni kutak pod vodstvom Jasne Komendanović, razne kreativne igre, karaoke, Dodo Magic Show, interaktivne kreativne i likovne radionice (crtanje, pravljenje i oslikavanje maski), i to u partnerstvu s udrugama Slama Land Art, PLANTaža, ReArt, KultAkt i PARTWISH i sponzorstvom tvrtke Magnus Lux”, pojašnjavaju organizatori maskenbala.

Za osiguranje najluđih maski i frizura plesnog ansambla bit će zaslužena Sofija Nikšić i studio Glamur, a za trajno očuvanje uspomena na ovaj događaj pobrinut će se fotomađioničar Tomislav Šilovinac.

Organizatori su za djecu osigurali grickalice, sokove i krofne. E. Nenadić
Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike