Mozaik
PRIGODNO U PROSINCU

SPAR: Više od 3500 proizvoda po akcijskim cijenama za darivanje
Objavljeno 14. prosinca, 2019.
SPAR Hrvatska tijekom prosinca nudi više od 3500 proizvoda po akcijskim cijenama. Kupci će tako, među ostalim, pronaći veliki izbor proizvoda iz asortimana za pečenje kolača i delicija, igračaka te poklona idealnih za darivanje u nadolazećim blagdanskim danima. Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi iz asortimana delicija koji će upotpuniti blagdansku trpezu, od kojih su pojedini proizvodi sniženi do čak 49 posto. Blagdanski stol kupci će tako moći obogatiti brojnim tvrdim sirovima, poput snack sira sa začinima Provanse ili Azurne obale i Cheddar sira s vinom te velikim izborom suhomesnatih proizvoda po akcijskim cijenama. Ljubitelji dobre hrane također mogu birati između različitih delikates-pašteta s divljači, s mesom jelena, divlje svinje ili fazana, ali i brojnih proizvoda iz PREMIUM asortimana, poput Spar Premium pečene govedine u vlastitom soku, a na pojedinim artiklima popusti idu čak do 40 posto. Tu je i bogata ponuda raznovrsnih poklon-paketa žestokih pića, pjenušaca i kozmetike, idealnih za darivanje. U bogatoj ponudi nalazi se i najveći izbor poklona, poput onih iz SelectBox ponude.

Sniženi su i brojni proizvodi iz asortimana igračaka, a na pojedinim kupci mogu ostvariti uštedu čak do 50 posto. Kupci tako mogu birati između brojnih popularnih igračaka, kao što su minikonzola Satzuma Retro Arcade s 200 instaliranih igrica te minikonzola The C64 s joystickom i 64 predinstalirane igre, zatvor za mobilne telefone s lokotom za zaključavanje te LED party naočale iDance s osam LED motiva s integriranom svjetlošću i mnogih drugih. Akcija uključuje i veliki izbor odjeće za djevojčice i dječake iz FROZEN i STAR WARS kolekcije, koja će posebno razveseliti najmlađe.

Sve ove ponude kupci mogu pronaći u redovnim akcijama i posebnim tematskim katalozima. Dodatno, u prosincu započela je i posebna akcija skupljanja markica koja donosi dodatni popust do 20 posto, čak i na akcijske proizvode. Popusti će se moći iskoristiti u siječnju 2020. godine.

Tijekom prosinca SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi prilagodit će radno vrijeme blagdanskom razdoblju kako bi kupci mogli bezbrižno obaviti svu kupnju, a radno vrijeme trgovina može se pronaći na službenoj web-stranici SPAR-a Hrvatska.

Tanja Kvorka
Sniženi su i brojni proizvodi iz asortimana igračaka, a na pojedinim kupci mogu ostvariti uštedu do 50 posto
Možda ste propustili...

NAJBOLJE SKLADBE S NEKOLIKO ALBUMA IGORA GERŽINE

“Sax & The City” je na Spotifyju

ZBOG PREGOVORA O AUTORSKIM HONORARIMA

Uklonjena danska glazba s YouTubea

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HR TOP 40 TRIDESETOG TJEDNA U GODINI

Na prvom mjestu Massimo,
a među najemitiranije su
se popele četiri nove pjesme

2

“SOMETHING IN THE AIR (LIVE PARIS 99)”

Bowiejev album

3

DEBBIE HARRY I CHRIS STEIN S HIPGNOSIS SONGS FUNDOM

Prodali prava na 197 pjesama Blondie