Sport
GRUZIJCI SE NADAJU DOBROJ PREDSTAVI PROTIV VATRENIH

Igramo protiv ponajbolje momčadi svijeta
Objavljeno 18. studenog, 2019.
Nakon pet godina pulski "Drosina" će danas opet ugostiti hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nakon sjajne večeri u Rijeci, pobjede nad Slovacima i plasmana na Europsko prvenstvo 2020. Vatreni će u Puli u prijateljskom susretu odmjeriti snage s Gruzijom, koja je također zaključila kvalifikacije za EP, ali sa znatno slabijim učinkom. Gruzijci su s osam bodova zauzeli četvrtu poziciju u skupini D, iza Švicarske, Danske i Irske, što im, naravno, nije bilo dovoljno da osvoje vizu za europsku smotru.


- Očekuje nas posljednji susret u ovoj kalendarskoj godini, s jednom od najboljih reprezentacija ne samo u Europi nego i u svijetu. Hrvatska je, s jedne strane, mlada momčad, ali je i puna iskustva, jer njezini igrači igraju važne uloge u najpoznatijim klubovima. Nadamo se dobroj predstavi koja će nam pomoći u pripremi za ono što nas očekuje sljedeće godine, a to je ogled s Bjelorusijom. Hrvatska je momčad puna zvijezda koja je svoju kvalitetu pokazala na prvenstvu svijeta, ali i na ovim kvalifikacijama, koje je okončala pobjedom protiv moje Slovačke - rekao je Slovak na klupi Gruzije Vladimir Weiss, koje nije želio otkriti s kojih će 11 igrača početi današnju utakmicu.
- Iskreno, još nisam odlučio. Pred nama je još jedan trening, nakon kojeg ću imati jasniju sliku, ali sigurno je da će biti promjena u odnosu prema momčadi koja je u petak gostovala u Švicarskoj. Priliku će dobiti neki drugi igrači, koji su tada sjedili na klupi, kako bih vidio što od njih mogu očekivati - poručio je izbornik Gruzije. R.I.
Možda ste propustili...

SVJETSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠICA

Španjolska i Nizozemska u borbi za prvi naslov

PROMOVIRAN PRILOG “3,2,1 PO[KRENI] SE”

Nastavak suradnje i u olimpijskoj 2020. godini

TRI STRELJAČKA NATJECANJA U GRADSKOM VRTU

Strijelci iz deset zemalja za bogat nagradni fond