Mozaik
U SKLOPU HRVATSKE TURNEJE

Mate Bulić nastupa u Osijeku 22. veljače
Objavljeno 9. listopada, 2019.
Mate Bulić, veliki miljenik hrvatske publike iza kojeg stoji više od 30 godina uspješne karijere za 2020. godinu najavljuje tri velika koncertna spektakla i to u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

- Već duži niz godina dugujem svojoj publici velike dvoranske koncerte. Stjecajem životnih okolnosti nismo stigli ranije, no zato sam sa svojom ekipom suradnika odlučio da je sad pravi trenutak. Turneju sam nazvao "Ja sam na vas ponosan", i bit će to moja zahvala svima koji me vjerno prate tijekom svih ovih godina. Obećajem da ćemo napraviti spektakularne koncerte kakve moja publika zaslužuje - izjavio je Mate za kojeg često znaju reći da je čovjek iz naroda, poznat kao veliki humanitarac i osoba posebno vezana uz svoj zavičaj.

Turneja koja nosi ime "Ja sam na vas ponosan", prema velikom Matinom istoimenom aktualnom hitu koji izvodi s Tarapana bendom, a koji je do sada zabilježio više od 5,3 milijuna pogleda na YouTubeu, započet će 20. veljače 2020. u splitskoj Areni, da bi dva dana kasnije, 22. veljače, stigla do Osijeka i Gradskog vrta te trijumfirala 29. veljače pred zagrebačkom publikom u dvorani "Dražena Petrovića". Mati će se na turneji "Ja sam na vas ponosan" pridružiti pomno odabrani prateći glazbeni ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a neće izostati ni gostovanje dragih mu kolega na sva tri koncerta. Za sada će detalji o gostima ostati tajna kako bi bili iznenađenje za
publiku.

Više od deset objavljenih albuma, zlatne naklade, više od stotinu koncerata diljem svijeta, festivalskih nagrada te mnoštvo legendarnih pjesama koje su već dobile svoje mjesto u narodu poput "Domu mom", "Gori gora, gori borovina", "Narodno veselje", "Ja još uvijek kao momak živim", "Tiho, tiho teče Neretva", "Pjevam i plačem", dovele su Matu Bulića do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene.

Za Matu, koji je u jednom intervjuu i sam rekao kako smatra da je uspio, jer mu se sve ono što je kao dječak sanjario ostvarilo, ovi će nastupi predstavljati poseban emotivan trenutak i ujedno predstavljati krunu dugogodišnje glazbene karijere.

Early bird ulaznice od prošlog su petka u prodaji preko sustava Eventima i svim njegovim prodajnim mjestima Eventima, sve do srijede, 23. listopada, ili do isteka zaliha. Za osječki koncert u Gradskom vrtu cijena za parter je 60 kuna, a za tribinu 90 kuna. T.K.
Na turneji će mu se pridružiti pomno odabrani prateći glazbeni ansambl vrhunskih instrumentalista
60

kuna je cijena ulaznice za koncert u Gradskom vrtu u pretprodaji putem Eventima
Možda ste propustili...

NAKON DVA MJESECA ZASTOJA NAŠI FILMAŠI POČINJU SNIMATI

Brešan: Zbog novih mjera sve je sporije, skuplje i zahtjevnije

RADIO OSIJEK ORGANIZIRA MANIFESTACIJU, KOJA JE OVE GODINE DRUKČIJA

Memorijal Darka Paurića 1. lipnja, na radiju i internetu

PROSVJEDI PROTIV NERAVNOPRAVNOSTI

Bandcamp donira prihod udrugama protiv rasizma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JUBILEJ URBANIH TAMBURAŠA IZ ĐAKOVA

Za 30 godina TS Dyaco album “Skladište broj 7”

2

ODGOĐENI 15. INMUSIC FESTIVAL

Belle and Sebastian i Gogol stižu 2021.

3

SNIMKE S KONCERTA

Severina ima live videospot "Rođeno moje"