Osijek
GOSPODARENJE OTPADOM

Čepin: Potpisan ugovor važan za ekologiju
Objavljeno 21. rujna, 2019.
Općina Čepin je u suradnji s Općinom Vladislavci prijavila na natječaj Ministarstva zaštite okoliša i energetike Projekt provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Slijedom tih programskih aktivnosti zamjenik načelnika općine Čepin Ivan Žeravica potpisao je ugovore o pružanju usluga izobrazno-informativnih aktivnosti s izvršiteljima usluga Alfa atest d.o.o. i Prospekt d.o.o., a potpisivanju je nazočila i pročelnica općine Vladislavci Tajana Habuš.

Projekt je vrijedan 500.000 kuna, s mogućnošću sufinanciranja 85 % iznosa. Fond za zaštitu i energetsku učinkovitost donio je Odluku o financiranju za ovaj projekt pa je odobren iznos od 430.289,76 kuna pa je nakon toga i potpisan ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava.

- Izobrazno-informativne aktivnosti koje će se provesti sukladno sklopljenim ugovorima su izrada letaka, vodiča, plakata, slikovnica, bojanki za djecu, didaktičkih igračaka i oglašavanje u tiskanim medijima za potrebe provedbe projekta. U sklopu projekta planirano je i održavanje radionica za djecu, igrokaza, natjecanja u školama, javne tribine, izrada videospota, izrada specijalizirane web-stranice te usluga prijevoda na strani jezik - kaže Žeravica. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike