Osijek
17. LJETO U DOMU TEHNIKE

U ponedjeljak, 22. srpnja, nove tri radionice
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Nakon što je od 1. do 19. srpnja održano pet kreativnih radionica (Likovna umjetnost u tehničkoj kulturi, Izrada predmeta od drva i balze, Uvod u maketarstvo, Crtanje 3D olovkama i ukrašavanje stakla i 3D modeliranje i printanje), Centar tehničke kulture Osijek, Trg Jurja Križanića 1, nastavlja u ponedjeljak, 22. srpnja, s ovom tradicionalnom manifestacijom 17. Ljeto u Domu tehnike.

Tako će od 22. srpnja do 26. srpnja na programu biti Elektronika na zabavan način, Izrada predmeta od drva i plastike, te Likovna umjetnost u tehničkoj kulturi. Tjedan dana kasnije, odnosno od 29. srpnja do 2. kolovoza, održat će se radionice Sastavljanje i programiranje lego-modela, Quilling – izrada ukrasa od papira, te Izrada nakita i ukrasnih predmeta.

Ljeto u Domu tehnike, dakako, nastavlja se i cijeli idući mjesec, kada će od 6. do 9. kolovoza biti radionice Audioelektronika, zatim Robotika uz lego, te Izrada makete tenka. Od 19. do 23. kolovoza održat će se radionice Elektronika, radiokomunikacija, radioorijentacija, Mala škola ronjenja, te Automatika - arduino. Posljednjeg tjedna u kolovozu (od 26. do 30.) održat će se radionice Škola letenja dronovima i Uvod u maketarstvo. Važno je napomenuti da su radionice namijenjene za učenike osnovnih škola koji su podijeljeni u grupe (od 1. do 4. odnosno od 5. do 8. razreda).

Više o predstojećim radionicama 17. Ljeta u Domu tehnike može se pronaći na web-stranici ztkgradaosijeka.hr ili na telefon 031/327 623. Cijena pojedinačne radionice je 60 kuna. D. Miklić
Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

Najčitanije iz rubrike