Regija
ZAJEDNICA ŠPORTSKO-RIBOLOVNIH UDRUGA

Statua stilizirane ribe najboljima
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
DONJI MIHOLJAC - Upravni odbor Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac na izletištu Stara Drava održao je sjednicu na kojoj je usvojeno izvješće o radu u proteklih šest mjeseci koje podnio tajnik Željko Macanić. Posebno je istaknut porast broja članova, ali i natjecatelja u mlađim kategorijama. Posebno su pohvaljeni rezultati ekipa Zajednice na Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje u lovu ribe i rezultati u castingu (troboj i petoboj) koji je krajem lipnja održan u Kutini.

Predsjednik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Tihomir Ronta uručio je najuspješnijima ribolovcima u natjecanjima u prošloj godini nagradu – statuu ribe. Dobili su je članovi ekipe Ribolovno-športske udruge Udica Donji Miholjac za osvojeno treće mjesto u II. ligi Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza za 2018. godinu - Miroslav Molnar, Dragan Gužvić, Dražen Hamarić, Josip Slačanac, Antonijo Juras i Tihomir Ronta.

Nagradu je primila i seniorka Sanja Macanić (na snimci) iz RŠU Udica, prvakinja države u castingu te članica reprezentacije RH u 2018. godini. Ona je lani nastupila na Svjetskom prvenstvu u castingu u Švedskoj, a 2017. predstavljala je Hrvatsku na istom takvom natjecanju u Poljskoj. U 1. kolu casting lige u petoboju u Kutini osvojila je prvo mjesto. Pod njenim trenerskim vodstvom proslavile su se i kadetkinje ŠRD-a Šaran Podgajci Podravski, koje su imale svoj prvi nastup na Prvenstvu RH. Tako je Mija Sudarić u troboju (skich, aremberg i uteg dalj) osvojila zlato, a Nina Sudarić srebro. S.F.
Najčitanije iz rubrike