Mozaik
NOVI POSLOVNI ANGAŽMAN

Frano Ridjan prešao je na Novu TV
Objavljeno 20. lipnja, 2019.
Prepoznatljivo lice s Hrvatske radiotelevizije Frano Ridjan pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta na Novoj TV. Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.

- Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je pružena na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom pridonijeti programu Nove TV - izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu u studiju najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.

- Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim se svim talentima koji nam dolaze na audicije! - kaže Mešin.

Ridjan je postao poznat kao voditelj “Parlaonice”, a gledatelji su ga pratili i u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Kod nas doma” te je sudjelovao u raznim projektima, festivalima i programima uživo, a bio je i spiker 2. programa Hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati "čovjek iz svačijeg dnevnog boravka", a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina, kada je prvi put kročio u lokalnu radiopostaju. Javnosti je simpatičan zbog pozitivne energije kojom zrači i ležernosti s kojom odrađuje voditeljski posao i javljanja uživo, a sada svoju karijeru nastavlja na Novoj TV. T.K.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike