Mozaik
NOVI POSLOVNI ANGAŽMAN

Frano Ridjan prešao je na Novu TV
Objavljeno 20. lipnja, 2019.
Prepoznatljivo lice s Hrvatske radiotelevizije Frano Ridjan pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta na Novoj TV. Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.

- Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je pružena na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom pridonijeti programu Nove TV - izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu u studiju najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.

- Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim se svim talentima koji nam dolaze na audicije! - kaže Mešin.

Ridjan je postao poznat kao voditelj “Parlaonice”, a gledatelji su ga pratili i u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Kod nas doma” te je sudjelovao u raznim projektima, festivalima i programima uživo, a bio je i spiker 2. programa Hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati "čovjek iz svačijeg dnevnog boravka", a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina, kada je prvi put kročio u lokalnu radiopostaju. Javnosti je simpatičan zbog pozitivne energije kojom zrači i ležernosti s kojom odrađuje voditeljski posao i javljanja uživo, a sada svoju karijeru nastavlja na Novoj TV. T.K.
Možda ste propustili...

UZ JAKE MJERE OSIGURANJA

Oženio se Gareth Bale

ZAVRŠILO SNIMANJE FILMA “ANA” ANĐELA JURKASA

Posvećen snažnim ženama koje odbijaju biti roblje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana