Crna kronika
CRNI VIKEND NA HRVATSKIM PROMETNICAMA

Dvoje mrtvih i četvero ozlijeđenih u sudarima
Objavljeno 27. svibnja, 2019.

Vezani članci

TEŠKA NESREĆA KOD BELIŠĆA

U naletu auta na traktor kosilicu poginuo vozač

Dvije osobe poginule su, troje je ozlijeđeno, a još se jedna bori za život nakon tri prometne nesreće koje su se dogodile na hrvatskim prometnicama u petak i subotu. Crni niz započeo je tragičnom prometnom nesrećom nedaleko od Belišća, koja se dogodila u petak oko 16 sati na državnoj cesti D517, 500-tinjak metara od mosta preko Drave u smjeru Baranjskog Petrovog Sela. Zbog još neutvrđenog razloga Mercedes njemačkih registracija, koji je vozio 70-godišnjak, prednjim je dijelom snažno udario u traktorsku kosilicu cestarske službe, koji se kretao u istom smjeru. Vozač je od težine zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

U prometnoj nesreći, koja se u subotu u ranim jutarnjim satima dogodila u Marini, na području Trogira, na mjestu događaja smrtno je stradala 25-godišnja putnica, a 29-godišnji vozač i druga dva putnika, 25-godišnjakinja i 41-godišnjak, lakše su ozlijeđeni i pružena im je liječnička pomoć u splitskoj bolnici.

Obavljen je očevid, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo. Istoga dana oko 13 sati na državnoj cesti D70 u mjestu Gata, na predjelu Zagradca u Splitsko-dalmatinskoj županiji, došlo je do sudara motocikla Yamaha, kojim je upravljao 24-godišnjak, i automobila Golf s prikolicom, kojim je upravljao 40-godišnjak. Motociklist se bori za život. U četvrtak su na hrvatskim cestama poginule tri osobe, od kojih i jedno dijete. S.Lacić
Možda ste propustili...

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike