Sport
BIVŠI TRENER NK OSIJEK OVE SEZONE IPAK OSVOJIO TROFEJ

Zoran Zekić i hrvatska trojka osvojili moldavski Kup
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Zoranu Zekiću mnogo bolje ide u Šerifu nego što mu je ovoga proljeća išlo na klupi NK Osijek! Bivši trener prvoligaša iz Gradskog vrta nakon rastanka s bijelo-plavima kratko je odmarao, a onda se vratio u Moldaviju, na klupu Šerifa s kojim je jučer osvojio naslov pobjednika kupa. Šerif je u finalu moldavskog kupa nakon produžetaka s 1:0 svladao Sfintul Georghe pogotkom Ribeira. Zekić je vodio momčad s klupe, a u finalu boje pobjedničke momčadi branila su još trojica Hrvata - Zvonimir Mikulić, Antun Palić i Mateo Sušić.


Osječki trener iz Gradskog vrta otišao je krajem ožujka nakon loših proljetnih rezultata, a po dolasku u Šerif krenuo je odlično. Pod njegovom paskom momčad je odradila četiri utakmice i upisala četiri pobjede, zabila je 12 pogodaka, a nije primila ni jedan. Šerif je osvojio kup, a vodeća je momčad nacionalnog prvenstva gdje nakon deset kola ima 24 boda, pet više od drugog Sfintul Ghoerghea. Inače, Zekiću je ovo drugi trofej sa Šerifom, u sezoni 2014./2015. također je osvojio kup.
Na klupi osječkog nogometnog prvoligaša imao je svijetlih trenutaka, no u tri i pol godine nije osvojio ni jedan trofej. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike