Mozaik
U ZAGREBU ODRŽAN KONCERT HITOVA IZ DEVEDESETIH

I Bee, Ella i Minea: "Volim 90-e"
Objavljeno 20. svibnja, 2019.
Ivana Banfić (49), Renata Končić Minea (41) i Marinela Ella Jantoš (48) svojim nastupima nastavljaju uveseljavati publiku, koju često iznova vraćaju dvadesetak godina unatrag. Već četiri godine imaju koncert za koncertom pod nazivom "Volim 90-e", u istim mjestima pjevale su i po pet puta, a ovih su dana zaraznim stihovima devedesetih zaludile zagrebačke obožavatelje. Ivana Banfić je za 24sata rekla kako se ona još uvijek osjeća kao da joj je dvadesetak godina. Hit "Šumica" Banfić je najviše puta izvela, kako objašnjava, 1996. godine u Slavoniji u jednom klubu i to deset puta zaredom.


- Nisam ni slutila da će biti evergreen. Kada je izišla bila je zabranjena, u smislu da nije bila primjerena za radio postaje. Tekst je bio prost. Teško se probijala, ali našla je svoj put i kada su je ljudi zgrabili, bila je njihova zauvijek - kaže Ivana i dodaje da za njihove nastupe ima interesa i izvan zemlje. Na nastupima oživljavaju i modu devedesetih.
- Što luđe kombinacije, to bolje. Kada bi me baka vidjela nije mogla vjerovati, govorila bi kako to idem van, da se pokrijem, da mi ne ide ovo s ovim. Sve je bilo fluorescentno, usko, kratko, šareno, nespojivo, neprirodni materijali, plastika, guma, čizme s platformom. Po danu je to grozno izgledalo, ali u klubu navečer kada staviš to bilo je odlično - kaže Banfić kroz smijeh. Podsjetimo, njih tri će nastupiti na Ferragosto Jamu ovog ljeta u Orahovici. T.K.
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA ĆE SE ODRŽATI U VINKOVCIMA POČETKOM SRPNJA

Rimski dani traju jedan dan, ali bit će borbe gladijatora, potraga za blagom, koncert...

RADIO OSIJEK ORGANIZIRA MANIFESTACIJU, KOJA JE OVE GODINE DRUKČIJA

Memorijal Darka Paurića 1. lipnja, na radiju i internetu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADIO OSIJEK: DANAS XI. MEMORIJAL DARKA PAURIĆA

U trosatnom programu na radiju i internetu nastupaju brojne tamburaške zvijezde

2

ORGANIZATORI OBJAVILI NOVI DATUM

20. EXIT festival održat će se od 13. do 16. kolovoza 2020.

3

SELFIE IZ SOBE IVAN HULJIĆ, GLAZBENIK I PRODUCENT

Nadam se što manje zamišljati koncerte i što prije ih doživjeti