Regija
DRAGOVOLJCI I VETERANI POMAŽU

Za Uskrs su uručili 10 paketa
obiteljima branitelja u potrebi
Objavljeno 19. travnja, 2019.
SLATINA


Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina i ove se godine za uskrsne blagdane sjetila hrvatskih branitelja te organizirala podjelu prigodnih poklon-paketa za deset obitelji u potrebi.


Na inicijativu predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina Ivana Selenića, članovi udruge i ove godine obišli su obitelji u potrebi s područja grada Slatine i uručili im poklone.


– Mi svake godine organiziramo podjelu prigodnih poklona uoči blagdana obiteljima hrvatskih branitelja u potrebi. Ove godine, u suradnji s Gradom Slatinom i Gradskim društvom Crvenoga križa Slatina, pripremili smo deset takvih paketa.Tri paketa podijelili smo u slatinskom prigradskom naselju Bakiću, a ostalih sedam obiteljima u Slatini - rekao je Ivan Selenić.


Zajedno s dragovoljcima i veteranima Domovinskog rata, obitelji hrvatskih branitelja kojima su podijeljeni paketi obišao je i gradonačelnik Denis Ostrošić te se i sam uvjerio u kakvim uvjetima žive poneki hrvatski branitelji na području grada.
– Grad Slatina pomogao je u sufinanciranju ovih paketa pomoći obiteljima hrvatskih branitelja. To je već postala jedna tradicija u Slatini, da se na ovaj način pomogne našim braniteljima. Nadam se da će ova mala gesta uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane obiteljima kojima smo pakete uručili - istaknuo je gradonačelnik Ostrošić. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike