Crna kronika
U MJESTU REPAŠ

Liječnici u Klaićevoj se bore za život jednomjesečne djevojčice nakon što ju je ugrizao pas
Objavljeno 23. ožujka, 2019.

KOPRIVNICA - Jednomjesečnu djevojčicu u petak poslijepodne u mjestu Repaš ugrizao je pas,  nanijevši joj teške ozlijede glave nakon čega je hitno prevezena u zagrebačku Klaićevu bolnicu gdje joj se liječnici bore za život, objavili su večeras mediji.

 Prema dosadašnjim informacijama pas je djevojčicu teško ozlijedio u obiteljskoj kući u Repašu.

 Kriminalistička istraživanja su u tijeku, a očevid radi utvrđivanja okolnosti nesreće bit će obavljen po nalogu Županijskog državnog odvjetništva. Policija je o događaju informirana oko 14,45 sati sa Zavoda za hitnu medicinu iz Koprivnice gdje je djevojčica najprije dovezena, navodi lokalni portal Klikaj.hr. Kasnije je u pratnji roditelja prevezena u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti

 "Prvi pregled obavljen u našoj bolnici napravljen je nešto prije 19 sati. Nakon uvida u MSCT, dobili smo indikaciju za hitni neurokirurški zahvat. Operacija je u tijeku. Riječ je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave, odnosno ima višestruke prijelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dijete je kritično", rekao je ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić za Jutarnji list.(Hina)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike